tuning.8x..hu/

10-20%üzemanyag megtakarítás, globálisan . Üzemanyag mágneses Labirintus

A termék által nyújtott előnyök ,ÉGÉSJAVÍTÓ alkalmazásával

szamlalo

MŰKÖDÉSI ELVE:
A felfelé haladó üzemanyag egy pontosan méretezett és beszabályozott mágneses labirintuson keresztül haladva, a felső részben elhelyezett unipoláris mágneses térben azonos töltésűvé válik. Az üzemanyag porlasztási finomsága jelentősen megnő, a porlasztás után is megőrzi azonos töltését, így a molekulák az égőtérbe jutásuk után istaszitják egymást , ezálltal minden molekulához oxigén molekula tud csatlakozni és létrejön egy tökéletesebb égés.

FELÉPÍTÉSE:

Az üzemanyagrendszerbe beépíthető acélcső házban elhelyezett - főként neodímium mágnesek szupererős mágneses terének erejét - pogácsa alakú fegyverzetekkel az ellentétes oldalon 4-6 szorosára növeljük. Ezeket a házhoz csatlakoztatva - azt söntként használva - zárt mágneses köröket alakítunk ki. Így a fluxust szóródás nélkül, a munkapontokba tudjuk koncentrálni.
Figyelem! A készülék felbontva balesetveszélyes, elállítódik, működés képtelenné válik.

MŰKÖDÉSE:

1.  Mágneses szűrő: Az egység alján tisztítható mágneses szűrő gyűjti össze a motor finomszűrjén átjutó, 2 mikronnál kisebb fém- és rozsdaszemcséket, így csökken az adagoló-porlasztócsúcs, vagy nagynyomású szivattyú-injektorcső meghibásodás.

(A gyártótól 3 évente célszerű megrendelni a szűrő tisztítást.)


2.  Pólusváltó labirintus: A felfelé haladó üzemanyag molekulái egy méretezett, beszabályozott labirintusban szupererős - csak É-i vagy csak D-i - pólusváltások között haladva instabillá válnak. Az váltakozó, erős mágnesek hatására, az üzemanyag porlaszthatósága és az elérhető porlasztási finomság jelentősen megnő.

3. Unipoláris mező: A felső részben kizárólag D-i pólus erőterében a molekulák szerkezetében meglepő változás következik be, azonos töltésűvé válnak

VIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYVEKBŐL:

A berendezést az IKR évek óta figyelemmel kíséri. Több erőgépen végzett fékpadi beméréseiket, az általuk felügyelt gyakorlati bemérések is igazolnak. Pl.: KOCS, ARANYKOCSI RT - JD 8120 traktor bemérésének összegzése:

 teljesítmény normális fordulaton 7,60 kW növekedés                

 nyomaték normális fordulatnál 77,00  Nm  növekedés

kipufogógáz hőfok  26-38 oC csökkenés

füstölés mg/m3 : 36-44% csökkenés

többféle munkavégzés során 10,47% üzemanyag megtakarítás

 

 

BEKÖTÉSE:
Szakműhelyben, a jármű elemeinek túlterhelése, meggyengítése nélkül függőleges helyzetben, stabilan rögzítsük az egységet! Bekötés előtt az új, szabványos csöveket, csőelemeket, és a készüléket levegővel fúvassuk ki, belülről gázolajjal áztassuk, mossuk át, majd szivárgás, és tűzveszély nélkül csatlakoztassuk a motorhoz.

 

Ádám Tibor, e-mail: csobi13@freemail.hu, tel: 70-452-5302

 

(A motor teljesítményéhez igazodva, több méretben)
Magyar Üzemanyag Égésjavító Cégeknek és magánszemélyeknek. Üzemanyag mágneses Labirintusmegtakarítás 10-20%
Benzin mágneses labirintus.
jól dönt, ha minket választ.

 10% -20% Üzemanyag

megtakarítás

+10% Lóerő.

http://www.uzemanyag.

hupont.hu/

http://www.youtube.com/

user/egesjavito

tuning.8x.hu http://www.uzemanyag.hupont.hu http://www.youtube.com/watch?v=N_Qobc2diDc